SV Oosterkwartier

Speeltuin in de Kooi

De speeltuin is weer geopend!

Vanaf 2 februari is de speeltuin weer open We zijn lange tijd dicht geweest in verband met de verbouwing van ons clubhuis én de corona-maatregelen.

Nu is iedereen weer welkom om te spelen in speeltuin Oosterkwartier. We vragen geen entree. Helaas zijn de toiletten en horeca van de speeltuin nog niet beschikbaar

De Verbouwing is (bijna) afgerond

de verbouwing van het is bijna afgerond en inmiddels klaar voor heropening. Het is prachtig geworden en we zijn trots op het resultaat dat we samen met kinderopvang Kind in Beeld hebben neergezet.

Verhuur voor feestjes, bingo's etc. staat helaas door de corona maatregelen nog op een laag pitje


We zoeken nog vrijwilligers om langer/meer open te zijn met beheer en om leuke activiteiten te organiseren! Mail ons via svoosterkwartier@gmail.com.

Voor wie?

Het spelende kind staat centraal. We zijn 6 dagen per week open en verwelkomen iedereen. De toestellen zijn het meest geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd.


Let op: er is niet altijd een portier aanwezig en ouders blijven ten alle tijden verantwoordelijk voor hun eigen kinderen.

Over Oosterkwartier


Speeltuinvereniging Oosterkwartier is een omheinde speeltuin met een eigen clubhuis. Een gezellige ontmoetingsplek voor iedereen uit de buurt.